…درهر ساعت از شبانه روز میتوانید عدد ۱۱۱ را به شماره ۸۷۲۰-۶۰۰-۰۹۱۲  پیامک فرمایید تا همکاران با شما تماس بگیرند.

تلفن دفتر تهران:۸۸۴۰۱۴۱۶
 
 

تهیه و تنظیم قراردادها

تنظیم قراردادها که از موضوعات غیر قابل اجتناب  روابط بازرگانی واجتماعی می باشد ، با پیچیدگیهای فراوانی روبرو می باشد . چگونگی تنظیم یک قرارداد بر پایه رعایت منافع طرفین ، و داشتن آگاهی کامل در قبول تعهدات مندرج در قرارداد با حفظ اصول مورد نظر از مواردی است که دقت و احاطه برآن کاملا ضروری و حیاتی است . وکیل من با بهره گیری از متخصصین حقوق  داخلی و بین الملل که علاوه بر دارا بودن مدارک تخصصی این رشته ، دارای سالها تجربه در انعقاد قراردادهای داخلی و بین المللی هستند به موکلین خود این اطمینان خاطر را می دهد که با استفاده از یک تیم حقوقی مسلط به زبان انگلیسی ، امکان انعقاد یک قرارداد کاملا صحیح و حقوقی ، که در آن ضمن حفظ منافع تجاری موکل ، جنبه های قانونی قرارداد نیز لحاظ گردیده باشد ، فراهم گردد

     قراردادهای داخلی

 قراردادهای بین المللی

 

پرسش : طرفین قرارداد به چه معناست؟

پاسخ به پرسش وکیل قرارداد:  طرف قرارداد کسی است که با توافق بر انجام امری میشود که ممکن است یک یا چند انسان باشد ( شخص حقیقی ) و یا شرکتها و موسسات دولتی و غیر دولتی باشند.

پرسش: در نگارش قرارداد چه قوانینی باید رعایت شود؟

پاسخ به پرسش وکیل قرارداد: بطور کلی موضوع هر قرارداد و نیز شرایط و تعهداتی که طرفین یک قرارداد برای خود تعیین میکنند ، قانون حاکم بر قرارداد را تعیین میکند بنابر این لازم است در تنظیم هر قراردادی پس از قانون مدنی که مرجع اصلی تعیین کننده شرایط صحت قرارداد و اوصاف اصلی و تشکیل دهنده آنها را به طور کلی بیان میکند به سایر قوانین نیز مراجعه کرد. بعنوان مثال چنانچه موضوع قراردادی ، اشتغال کارگر است به قانون کار و قانون تامین اجتماعی مراجعه کرد یا در تنظیم قرارداد مربوط به حمل و نقل به قانون تجارت رجوع نمود.

پرسش: در تنظیم قراردادهای تجاری چه نکاتی را باید در نظر گرفته شود؟ 

پاسخ به پرسش وکیل قرارداد

۱ – استفاده از خدمات وکلای محترم دادگستری در تنظیم قراردادها

۲ – چنانچه طرف قرارداد شخص حقیقی باشد بررسی کامل از نوع شغلی که بدان اشتغال دارد را بعمل آورد که معمولاً در عرف تجارتی از طریق پیگیری از سایر کسبه به عمل می آید.

۳ – چنانچه طرف قرارداد شخص حقوقی باشد آخرین روزنامه رسمی مبنی بر آخرین تغییرات و اساسنامه شرکت یا مؤسسه را ضمیمه قرارداد نمایند .

۴ – چنانچه شخص بوکالت از دیگر اعضا هیئت مدیره شرکت معامله را امضامی کند بررسی اینکه آیا وکالت شخص وکیل به قوت خود باقی است یا خیر ضرورت دارد .

۵ – حتماً در قرارداد نحوه رفع اختلاف را مشخص کنند . این رفع اختلاف یا از طریق ارجاع به مراجع قانونی – اتاق بازرگانی داخلی یا بین المللی و ارجاع به حکمیت و داوری خواهد بود .

۶ – نشانی دقیق اقامتگاه طرفین قرارداد باید مشخص شود تا هر گونه مکاتباتی در اسرع وقت به طرف مقابل برسد . چنانچه طرفین دارای E mail  نیز هستند درج آن الزامی است .

۷ – در قراردادهای بین المللی به مشخص نمودن نوع زبان قرارداد اعم از انگلیسی یا فارسی یا زبان خارجه دیگر توجه شود . 

پرسش: عنوان قرار داد چیست؟

پاسخ به پرسش وکیل قرارداد: منظور از « عنوان قرارداد » نام و اسمی است که طرفین برای قرارداد خود انتخاب می کنند . معمولاً در آغاز هر قرارداد و در صدر صفحه اول آن به عباراتی نظیر « قرارداد فروش » ، « قرارداد بیع » ، «قولنامه » ، « مبایعه نامه » ، « قرارداد رهن و اجاره » ، « قرارداد کار » ، « قرارداد مدیریت » بر می خوریم . چنین به نظر می رسد که بیشتر تنظیم کنندگان غیر متخصص قراردادها اهمیت چندانی برای این عناوین قائل نیستند و نوشتن آن را فقط برای « خالی نبودن عریضه » لازم می دانند .

پرسش: تنظیم وکالت نامه به چه صورت است؟

پاسخ به پرسش وکیل قرارداد: وکالت ممکن است با سند رسمی یا سند غیر رسمی باشد. اگر با سند عادی و غیررسمی عقد وکالت تنظیم شود، در مورد وکالت‌نامه‌های تنظیمی در ایران وکیل می‌تواند زیر وکالت‌نامه تأیید کند که وکالت‌نامه را موکل شخصاَ در حضور او امضا یا مهر کرده یا انگشت زده است و اگر وکالت در خارج از ایران داده شده‌باشد، باید به گواهی یکی از مأمورین سیاسی یا کنسولی جمهوری اسلامی ایران برسد.
اگر وکالت در جلسه محاکمه داده شود، مراتب در صورت‌جلسه قید و به امضای موکل می‌رسد چنانچه موکل در زندان باشد، رئیس زندان یا معاون او باید امضا یا اثر انگشت او را تأیید کنند.

 

 

 

 

ث

 

وکیل امور قراردادها

 

Rate this page
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
tell
mobile
telegram
whatsapp