دفتر حقوقی

گروه وکلای وکیل من در دفتر حقوقی خود آماده ارائه خدمات به شما هموطنان ارجمند می باشند.

توصیه وکیل من اخذ مشاوره و خدمات حقوقی در همه امور به منظور حفظ حقوق اشخاص و جلوگیری از بروز اختلافات در میان آنها می باشد.

تیم وکیل من با داشتن علم ، تخصص و تجربه لازم از قوانین و رویه های قضایی و همچنین شناخت و ارتباط موثر و به روز با مراجع و مراکز قضایی با تأکید بر اخلاق حرفه ای به حفظ حقوق موکلین و دفاع از منافع آنان می پردازد.

دفتر حقوقی  و وکیل یاری دهنده عدالت است و بهتر است بدانید محاکم قضایی نمیتوانند نسبت به وکیل که نمایندگی موکل است و به او یاری میرساند بیتفاوت باشند و یا او را طرف دعوا بشمار آورند، بلکه در راه اجرای عدالت که قانون به او داده است وکیل را باید در هیات دادگستری متحد و همکار خود بدانند و به آن اعتماد داشته باشند. وکلا نقش برجسته ای در اجرای عدالت دارند و از همین رو اختیاراتی به آنها داده شده و تکالیفی بر عهده آنها گذارده شده است، پیرو این ویژگی که برای وکیل شناخته شده تکالیف و حقوقی نیز برای او ایجاد شده است.

دادگاه اظهارات وکیل را هر اندازه که برای بیان مدافعاتش لازم باشد باید بشنود و در محدوده مقررات حاکم بر حوزه قضایی میتواند حقالزحمه خود را دریافت دارد.

حقوق تجارت بین‌الملل

موضوعاتی نظیر بیع بین‌المللی کالاها، حقوق حمل و نقل‌ بین‌المللی، سازمان تجارت جهانی، شرکتهای چند ملیتی، تجارت الکترونیک، تعارض قوانین، حقوق انرژی و داوریهای بین‌المللی در این رشته مورد مطالعه قرار می‌گیرند و در این موارد می توان در دفتر حقوقی وکیل من با وکلای مجرب ما مشورت نمود.حقوق تجارت بین‌الملل را می‌توان مجموعه‌ای از قواعد حاکم بر مبادلات تجاری میان اشخاص حقیقی و حقوقی دانست. فقر شدید منابع مطالعاتی و نیروی انسانی متخصص در این زمینه عرصه را برای فعالیتهای حرفه‌ای و پژوهشی دانشجویان این رشته مهیا کرده است. تسلط به زبانهای خارجی به ویژه زبان انگلیسی، لازمه فعالیتهای موثر علمی و شغلی در این حیطه است.

اصول حرفه وکالت که باید در دفتر حقوقی رعایت شود

۱ـ حرفه وکالت شغلی است آزاد و مستقل

۲ـ وکیل دادگستری عضو کانون وکلایی است که توسط شورای کانون وکلا اداره میشود.

۳ـ احترام به مقررات و تفاسیر وکیل دادگستری باید مقررات ذکر شده در آیین نامه های مرتبط با حرفه وکالت را محترم بشمارد. همه ارزشهایی که اصول بنیانی این حرفه را تشکیل میدهند در هر اوضاع و احوالی راهنمای رفتار وکیل دادگستری می باشند.

پرسش: دفتر حقوقی در رابطه امور ثبتی چه فعالیت هایی دارند؟

پاسخ: نظارت و اقدام به صدور درخواست اجرائیه نسبت به اسناد لازم الاجرا به منظور وصول حقوق دانشگاه و دولت جمع‌آوری مدارک مورد نیاز در مورد املاکی که در حین اجرای تشریفات ثبتی مورد اعتراض اشخاص حقیقی و حقوقی قرار می‌گیرند. تهیه و تنظیم اسناد(رسمی و غیررسمی) معاملات از قبیل خرید و فروش اجاره رهن. تقاضای صدور سند در مورد املاکی که تا کنون سند برای آنها صادر نگردیده است همگی وظایف دفتر حقوقی می باشند

پرسش :دفتر اسناد رسمی چگونه جایی است؟

پاسخ: دفتر اسناد رسمی نهادی مدنی و وابسته به قوه قضائیه ایران برای تنظیم و ثبت رسمی اسناد است که بصورت مستقل و بدون وابستگی مالی به حاکمیت سیاسی اداره می‌شود. دفتر اسناد رسمی بعنوان یک مرکز حقوقی و مدنی رابط حاکمیت و شهروندان است، مهم ترین کار این نهاد تامین و تضمین امنیت حقوقی و اقتصادی جامعه‌است. سردفتر در راس این نهاد دارای مسئولیتی مستقل از دولت و قوای حاکم بوده و با تنظیم دقیق اسناد نقش حساسی در جلوگیری از وقوع نزاعهای بی مورد و کاهش مراجعات مردم به محاکم دادگستری دارد.

پرسش: مسئولیت کیفری دفتر اسناد رسمی چگونه است؟

پاسخ: سردفتر علاوه بر مقررات عام مندرج در قانون مجازات اسلامی، مقررات خاصی نیز در مواد ۱۰۰ و۱۰۱ و۱۰۲و ۱۰۳ قانون ثبت پیش بینی گردیده‌است. و در صورتی که سردفتر عامداً یکی از جرم‌های مندرج در مواد مذکور را مرتکب شود جاعل در اسناد رسمی محسوب و بمجازاتی که برای جعل و تزویر اسناد رسمی مقرر است محکوم خواهد شد.

در مورد موارد ثبتی می توانید با تماس با دفتر حقوقی وکیل من مشکلات خود را مطرح و از وکلای ما مشورت بگیرید.

پرسش: مراحل تنظیم سند در دفاتر اسناد رسمی چه مراحلی طی میشود؟

پاسخ:

احراز هویت.

۲- احراز اهلیت.

۳- احراز اصالت و اعتبار مستندات سند.

۴- احراز انجام مقررات قانونی و انجام مکاتبات لازم و اطمینان از عدم منع قانونی تنظیم سند.

۵- وصول حق‌التحریر، حق‌الثبت و سایر حقوق دولتی.

۶- تنظیم اوراق سند و تایید آن توسط متعاملین.

۷- ثبت سند در دفتر سردفتر و تصدیق مطابقت سند و ثبت دفتر توسط متعاملین.

۸- تایید صحت ثبت و هویت متعاملین با امضای سردفتر ذیل ثبت دفتر و حاشیه سند.

۹-امضای دفتریار و مهر دفترخانه ذیل ثبت دفتر و در حاشیه سند.

پرسش از دفتر حقوقی: کسانی که توانایی مالی برای گرفتن وکیل را ندارند چه کاری باید انجام دهند؟

پاسخ: اگر توانایی پرداخت حق الوکاله را ندارید خوب است بدانید در پرونده های حقوقی با معرفی کانون وکلای دادگستری میتوانید از داشتن وکیل معاضدتی بهره ببرید.وکیل خوب می تولند معاضدتی باشد. همچنین در برخی از پرونده های کیفری و به تشخیص دادگاه در موضوعات خاص، برای متهم وکیل تسخیری تعیین میگردد. در این خصوص میتوانید از مشاورین حاضر در مراجع قضایی یا اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری کمک بگیرید.

پرسش: ویژگی های وکیل خوب چیست؟برای پیدا کردن وکیل خوب و دفتر حقوقی مناسب چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟

پاسخ:اگر قرار است برای اولین بار به یک وکیل یا مشاور حقوقی مراجعه کنید به اندازه کافی در مورد توانایی های علمی و عملی، حسن شهرت، تعهد ، امانت داری و سایر خصوصیاتی که برای یک وکیل خوب لازم میدانید، تحقیق کنید. دوستان و آشنایان و بستگان شما که قبلاً برای پرونده خود در دادگستری، وکیل داشته و از عملکرد وکیل یا مشاور خود راضی بوده اند، معمولاً مرجع تحقیق خوبی هستند.اگر نمیتوانید از نزدیکان و افراد مورد اعتماد برای معرفی وکیل کمک بگیرید و مجبور هستید به تابلوها و تبلیغات اعتماد کنید. از طرفی نگران اصالت هویت وکیل هستید میتوانید با مراجعه به کانون وکلا یا سایت اینترنتی آن، در مورد وکیل موردنظر تحقیق کنید.

پرسش:نکات مهم در انتخاب یک وکیل و دفتر حقوقی چیست؟

پاسخ:به جای تمرکز و دقت بر روی سن و جنسیت وکیل، در مورد توانائی های او در انجام موضوع پرونده تمرکز  کنید. اینکه گاهی میشنوید وکلای سالخورده باتجربه تر هستند یا وکلای جوان پیگیرتر از مسن ها هستند و یا اینکه خانم ها دلسوزتر از آقایان هستند یا آقایان شجاعت بیشتری در مواجهه با محاکم دارند، همه و همه نسبی است و عکس همه آنها نیز صادق است.پس بهتر است به جای تمرکز بر روی این موارد بر روی خصوصیاتی همچون حسن شهرت ، امانتداری و توانائی های علمی وکیل در حل مشکل تان، تمرکز کنید.دراین صورت علاوه براینکه وکیل خوب را یافته اید خود شماهم خواهید آموخت که که مانند خیلی از وکلا چگونه یک وکیل خوب باشیم.

Rate this post
tell
mobile
telegram
whatsapp