وکیل جرایم بانکی امروزه یکی از چرکارترین وکلا در زمینه مسائل بانکی می باشد.

دریافت جریمه دیرکرد بانکی از دریافت کننده تسهیلات از لحاظ مسائل شرعی همواره مورد بحث بوده و مراجع تقلید همواره نظرات مختلفی در این باره دارند، ولی بانک مرکزی و بانکها جریمه های بسیار سنگینی را با فرمول های پیچیده از مشتریان خود دریافت می کنند و در این زمان است که یک وکیل جرایم بانکی مجرب بسیار می تواند به شما کمک کند.

طبق نظر شورای پول و اعتبار بانک ها اجازه دارند در قرارداد اعطای وام بانکی با مشتریان بندی را به عنوان بند وجه التزام بگن جانند تا گیرندگان وام بانکی ملزم به پرداخت اصل و سود تسهیلات در سررسید شوند که این موضوع همکنون قانون بوده و بانک ها براساس آن اقدام می نمایند و شما نیز می توانید با انتخاب وکیل جرایم بانکی با انها مقابله نمایید.

یک موضوع بسیار مهم این است که باید تفاوت قائل شد بین افرادی که واقعا اراده ای برای بازپرداخت تسهیلات دریافتی ندارند، با کسانی که توان پرداخت ندارند ویا درصورت استمهال امکان بازپرداخت وجود خواهد داشت و شما با استفاده از دانش وکیل جرایم بانکی می توانید این موضوع را مطرح نمایید.

سیستم بانکی به منظور تقویت انگیزه بازپرداخت در مشتریان، مکانیزم جرایم دیرکرد را دارد که آئین نامه مربوط به آن بر اساس مصوبه شورای نگهبان در نظام بانکی تدوین شده است.

در دعاوی بانکی اصطلاح سود پس از سررسید به سودی گفته می‌شود که در قرارداد بابت ایام پس از سررسید وام و در صورت عدم پرداخت آن توسط مشتری بدان تعلق می‌گیرد. این نیز یکی از پرونده هایی و شکایاتی است که وکیل جرایم بانکی می تواند بسیار در ان کمک کند.

Rate this post
tell
mobile
telegram
whatsapp