سایت حقوقی وکیل من ، وکلای خبره ، تلفن دفتر تهران۸۸۴۰۱۴۱۶  و ارسال پیامک شبانه روزی۱۱۱ به شماره ۰۹۱۲۶۰۰۸۷۲۰

وکیل باتجربه

وکیل باتجربه

وکیل باتجربه

پرسش:وکیل دادگستری به چه معناست؟

پاسخ:وکیل دادگستری کسی که به موجب عقد وکالت باشخصی دیگر ، نیابتا اختیارات وی را در دست می گیرد تا بتواند چاره ساز مشکل شخصی که از لحاظ حقوقی موکل نامیده می شود ، گردد. وکیل دادگستری وکیلی است که زیر نظر کانون وکلای مرکز دوره ی کارآموزی گذرانده باشد وبعداز طی این مدارج موفق به اخذ پروانه ی وکالت شده باشد. این وکیل علاوه براین که ، در امور حقوقی مهارت دارد در سایر امور کیفری ، ثبتی و خانوادگی نیز توانایی ارائه خدمات را داشته و از لحاظ قانونی نیز هیچ گونه منعی برای پذیرش دعاوی نخواهد داشت.

 

پرسش:وکیل معاضدتی چیست؟

پاسخ:به وکیلی گفته می شود که شخص خود آن وکیل را انتخاب نمی کند بلکه بعلت نداشتن توانائی مالی جهت گرفتن وکیل به  کانون وکلا مراجعه و کانون وکلا نیز با توجه به اصل ۳۵ قانون اساسی و ماده ۴۴ قانون وکالت پس از بررسی در صورت احراز شرط عدم تمکن مالی  چنانچه دعوای مذکور با اساس و مربوط به شخص تقاضا کننده باشد، قانون را مکلّف به معرفی وکیل معاضدتی نموده است و وکلا نیز مکلّفند هر  سال در ۳ دعوای حقوقی به عنوان معاضدت قبول وکالت نمایند که در این صورت افراد معرفی شده از پرداخت حق الوکاله معاف می باشند.

 

پرسش:وظایف وکیل سرپرست چیست؟

پاسخ:نظارت مستمر بر عملکرد وکالتی کارآموز و راهنمایی وی در کلیه مراحل ، شامل  تنظیم قرارداد وکالت با موکل ، نحوه طرح دعوا و شکایت ، تنظیم دادخواست و شکواییه ، امور مربوطه به حق الزحمه و پرداخت هزینه های قانونی توسط کارآموز ، تدارک دفاع ، تنظیم لوایح دفاعیه و

 

پرسش: خصیصه وکالت تام الاختیار چیست؟

پاسخ: از مواردی که ممکن است شخص ثالثی قائم‌مقام طرف عقد واقع شود، فرضی است که یکی از دو طرف، وضع حقوقی خود را اعم از حقوق و تعهدهای ناشی از قرارداد به دیگری انتقال می‌دهد و او را در این‌خصوص، قائم‌مقام خود می‌کند.

 

 

Rate this page
tell
mobile
telegram
whatsapp