سایت حقوقی وکیل من ، وکلای خبره ، تلفن دفتر تهران۸۸۴۰۱۴۱۶  و ارسال پیامک شبانه روزی۱۱۱ به شماره ۰۹۱۲۶۰۰۸۷۲۰

وکیل خبره

وکیل خبره

وکیل خبره

پرسش:چگونه یک وکیل خوب باشیم؟

پاسخ:۱- گفتاروکیل خوب باید  دقیق ، ساده ، راست گو ، با علاقه و اعنماد به نفس باشد

عقاید و ایده های خود را باروشنی کامل و به شکل موثر وجالب بیان کند. توانایی استدلال ، استنتاج ، تخیل ، ابتکار  ، طبع نقدکننده ونقد پذیرنده داشته باشد . وکیل خوب بای یک روانس خوب نیز باشد زیرا باید روحیات و خلق خوی اشخاص را دریابد و به موقع از آنها استفاده کند. استعداد طبیعی وخدادادی نیز تاحدی برای وکیل خوب شدن لازم است.

۲- وکیل خوب باید جسور ، شجاع و دارای شهامت باشد گاهی اوقات در جلسه دادگاه دیده شده که اعتراض {محترمانه} وکیل با شخص قاضی و روند پیش روی پرونده در جلسه باعث شده است که رای قاضی عوض شده ، و حکم به نفع دیگری صادرگردد.وکیل باید به استقلال فکری رسیده باشد وو به آنچه آموخته اطمینان نماید و برسر حرف خود پافشاری کند.

۳- اطلاعات عمومی وکیل

وکیل باید تاحدودی از سایر علوم نیز اطلاعاتی داشته باشد مسلماً یک وکیل هنرمند و یاآشنا به ادبیات و روان شناسی بسیار بهتر می تواند در جلسه دادگاه خود نمایی کند و به موقع تاثیر گفتار خویش را بر قاضی پرونده بگذارد.

۴- وکیل باید با تمام وجود کار کند.

با توجه به هر نیاز هر پرونده وکیل باید زمان بگذارد ، مطالعه کند ، باخبرگان مشورت کند و خود برای یک دفاع تمام وکمال در جلسه ی دادگاه آماده نماید.

۵-وکیل باید وقت شناس باشد.  برای اینکه دریابیم چگونه یک وکیل خوب باشیم ، باید بدانیم حضور به موقع در جسلسات دادگاه و قرارهایمان با موکلمان از اهمین بسیار بالایی برخوردار است. یک وکیل تنبل و وقت ناشناس هیچ گاه نمی تواند ازمیان این تشویش و نگرانی یک پرونده ی خوب ازآب در بیاورد.

۶-وکیل خوب وکیلی است که مهربان و با نزاکت باشد ایجاد رابطه دوستی باید موکل همواره به وکیل کمک می کند که نه تنها موکل خود را حفظ کند بلکه افرادی دیگر را نیز به خود جذب کند. هیچ گاه افراد ترجیح نمی دهد به یک وکیل عنق و بد اخلاق مراجعه نمایند.

۷- وکیل باید به شغل خود عشق بورزد وبرای کار خود ارزش قائل شود. این است که باعث می شود وکیل حتی بعد از شکست های پی در پی قدرت و عزت نفس خود را حفظ نماید و درنهایت بتواند رضایت خاطر خود و اطمینان دادرس را جلب نماید.

 

پرسش:شرایط لازم اشخاص، برای دریافت پروانه کارآموزی چیست؟

پاسخ:۱٫  دارا بودن دانشنامه لیسانس یا بالاتر حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی؛

۲٫  سن آنها کمتر از ۲۵ سال نباشد (با لحاظ بند ۳ ماده ۱۰ لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری) ؛

۳٫  به احکام ومبانی دین مقدس اسلام،اعتقاد والتزام عملی داشته باشد؛

۴٫  سوء پیشینه موثر کیفری نداشته باشد؛

۵٫  نداشتن سابقه عضویت و فعالیت در گروه­های الحادی و فرقه ضاله و معاند با اسلام و گروه­هایی که مرام­نامه آنها مبنی بر نفی ادیان الهی است؛

۶٫  عدم وابستگی به رژیم منحوس پهلوی و تحکیم پایه­های رژیم طاغوت؛

۷٫  به مواد مخدر اعتیاد نداشته و مشروبات الکلی استعمال ننماید؛

 

Rate this page
tell
mobile
telegram
whatsapp