وکیل دیوان

وکیل دیوان . همانطور که می دانید وکالت در دادگاه یک کار کاملا تخصصی است که باید توسط وکیل مجرب دیوان عدالت اداری انجام شود. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که روزی با یک ارگان یا سازمان دولتی به مشکل برخورده باشید و بخواهید با کمک این مرجع مشکل خود را حل کنید. پس با ما همراه باشید تا یک وکیل عالی از موسسه وکلای سرمایه را به شما معرفی کنیم.

ابتدا لازم به توضیح است که دیوان عدالت بالاترین مرجع اداری و مرجع تجدیدنظر اشخاص حقوقی و حقیقی نسبت به تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی و به اصطلاح مرجع عمومی قانونی است. اما سازمان بازرسی کل کشور که وظیفه نظارت بر اجرای قوانین را در کشور بر عهده دارد (این وظیفه مهم) است و یک مرجع تخصصی نظارتی نیز می باشد. در واقع می توان گفت این ۲ مرجع از جهاتی شبیه به هم هستند اما در اصل با هم متفاوت هستند. هر دو نهاد مسئول نظارت بر عملکرد صحیح ادارات کشور هستند. به عبارت دیگر می توان گفت دیوان عدالت اداری صلاحیت اداری و سازمان بازرسی کل کشور در صلاحیت است.

مثلاً اگر بخواهیم در زمینه وکیل دادگاه مثالی بزنیم باید به این مورد اشاره کنیم: فرض کنیم شهرداری در خصوص صدور پروانه ساختمانی (در جایی که کاربری محدوده است) تخلف کرده است. طبق طرح تفصیلی فضای سبز، پروانه ساخت با کاربری مسکونی صادر کرد). در این خصوص در صورت طرح شکایت ذینفع در دیوان عدالت اداری می تواند ۲ خواسته ۱- احراز وقوع تخلف ۲- ابطال پروانه صادره را مطرح کند.

در این صورت دادگاه می تواند دو تصمیم قطعی بگیرد: یا رای به ورود به شکایت صادر می کند یا رای به رد شکایت مربوطه.

وکیل دیوان

وکیل مجرب و آگاه دیوان عدالت اداری

با توجه به سختی و مشکلات پرونده دیوان عدالت اداری، بهتر است فردی آشنا به امور مربوطه و گروه حرفه ای وکلای پایتخت با توجه به سابقه کاری این فرآیند را انجام دهند. در این زمینه توانسته است یک وکیل مجرب باید دادگاه دادگستری را گرد هم آورد. در این گروه ما یک وکیل تضمینی، حرفه ای و با تجربه داریم که می تواند در حل پرونده و مسیر سختی که پیش رو دارید کمک زیادی به شما کند.

به طور کلی دادگاه محل اجرای قانون، عدالت و نظم است. دیوان عدالت اداری مرجع شکایت از سازمان ها و ارگان های دولتی و همچنین مقررات دولتی است که منجر به تضییع حقوق مردم می شود. اگر فکر می کنید حق شما تضییع شده است حتما با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری مشورت کنید. تجربه ای که در این زمینه دارند بهترین راهنمایی را به شما می دهد و درصد موفقیت خود را در طرح شکایت در دادگاه آگاه می کند.

آیا وکیل دیوان عدالت اداری می تواند به استان های دیگر برود؟

دیوان عدالت اداری همچنین در مراکز برخی استان ها از جمله شیراز و اصفهان، قم، اهواز، ایلام، کرمانشاه، زنجان، سنندج، سمنان، بجنورد، مشهد، تبریز، بوشهر، کرج، اردبیل، ارومیه، شهرکرد، بیرجند. ، زاهدان، قزوین، کرمان، یاسوج، گرگان، رشت، لرستان، ساری، اراک، بندرعباس، همدان و یزد که وظایف آنها راهنمایی متقاضیان جهت تکمیل دادخواست در دیوان عدالت اداری و رفع نواقص می باشد. پرداخت هزینه های رسیدگی (لغو تمبر). وصول و قبول دادخواست و دفاعیه و سایر اسناد از شاکیان.

پرونده را با کمک وکیل دیوان عدالت پیگیری کنید

در صورت تمایل به اطلاع از وضعیت پرونده خود در دیوان عدالت اداری می توانید به سامانه ثنا مراجعه نمایید. در سامانه ثنا می توانید از شکایات و دادخواست ها و آرای صادره اطلاع پیدا کنید و روند رسیدگی به پرونده ها در دیوان عدالت اداری را بررسی کنید. قبل از تقدیم دادخواست یا هر اقدام دیگری در دیوان عدالت اداری باید از طریق دفاتر خدمات قضایی در سامانه ثنا ثبت نام کنیم.

سایت دیوان عدالت اداری چیست؟

وکیل دیوان

https://divan-edalat.ir/ سایت رسمی دیوان عدالت اداری است.

بر اساس اصل ۱۷۳ قانون اساسی، دیوان عدالت اداری برای رسیدگی به شکایات، دعاوی و اعتراضات مردم نسبت به مأموران یا واحدها یا مقررات دولتی و استیفای حقوق آنان تشکیل شد. رئیس دیوان عدالت اداری از سوی رئیس قوه قضائیه به این سمت منصوب می شود. اگر فکر می کنید تصمیم اداری خلاف قانون یا شرع است، می توانید به دادگاه اداری شکایت کنید.

برای ثبت شکایت باید به سامانه ثنا مراجعه و اعتراض خود را کتباً ثبت کنید. پیشنهاد ما به شما این است که در این مرحله باید از وکیل متخصص دیوان عدالت اداری کمک بگیرید و دادخواست کامل و جامع ارائه دهید. دادگاه به شکایت شما رسیدگی می کند و اگر در صلاحیت دادگاه باشد شعبه رسیدگی کننده را تعیین و از طریق سامانه ثنا به شما اطلاع می دهد. سپس، تاریخ استماع را تعیین می کند. قابل ذکر است که رسیدگی در دیوان عدالت اداری غایب بوده و تنها وکیل می تواند به دادگاه مراجعه و در مورد پرونده با قاضی صحبت کند.

روند رسیدگی در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری چگونه است؟

در گام اول باید بگوییم زمانی که قصد دارید شکایتی را در قالب دادخواست بدوی به دیوان عدالت بنویسید، شعب بدوی دیوان رای به رد شکایت یا طرح شکایت صادر می کنند. تمامی این آرا در شعب تجدیدنظر قابل اعتراض است و وکیل دادگاه ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ رای و ثبت دادخواست می تواند به صورت دستی و الکترونیکی اقدام کند که البته اخیراً به سمت الکترونیکی شدن رفته است. ، پرونده از شعبه تجدیدنظر ارجاع می شود و دادخواست و ضمائم آن به شاکی ابلاغ می شود و آن شخص باید ظرف ۳۰ روز نسبت به تهیه و ارسال پاسخ اقدام کند. پس از تکمیل پرونده و در زمان نظارت تعیین شده (زمان نظارت، زمانی است که شعبه تعیین می کند و به معنای زمان رسیدگی نیست) قاضی مربوطه پرونده را بررسی و در صورتی که پرونده شما ایراداتی داشته باشد، رسیدگی می شود. تغییر برنامه ریزی کرد. نظارت جدید برای رفع نواقص پرونده تعیین شده است. در صورت آمادگی پرونده برای صدور رأی، اقدام مقتضی انجام خواهد شد.

وظیفه هیأت عمومی در دیوان عدالت اداری چیست؟

از جمله وظایف هیأت عمومی دیوان عدالت اداری رسیدگی به شکایات و اعتراضات اشخاص حقیقی یا حقوقی از آیین نامه ها و سایر مقررات دولت و شهرداری ها و مؤسسات عمومی غیردولتی در مواردی است که مقررات در تعارض با شرع یا قانون یا سوء استفاده از اختیارات در اجرای قوانین و مقررات یا خودداری از انجام وظایفی که منجر به تضییع حقوق افراد می شود. همچنین از دیگر وظایف هیأت عمومی دیوان عدالت اداری صدور رأی وحدت رویه در موارد مشابهی است که آراء متعارض از شعب متعدد دیوان عدالت اداری صادر شده است. از جمله مصادیق تعارض آراء شعبه، مثلاً یک شعبه رای به ورود به موضوعی داده است. و شعبه دیگر به رد آن موضوع رأی می دهد، در این گونه موارد بنا به نظر یکی از قاضی ها گفته می شود که استدلال من این است که طبق قانون ورود به این موضوع صحیح است و قاضی دیگر معتقد است که موضوع باید رد شود … در این موارد روال هیات تخصصی طی می شود و با گزارش هیات تخصصی موضوع به هیات عمومی ارسال می شود. هیأت عمومی نیز نظر موافق یا مخالف خود را اعلام می کند و پس از آن رأی گیری و صحت یا عدم صحت رای ورود به شکایت مشخص می شود و در نهایت منجر به صدور رأی وحدت رویه می شود. با توجه به اینکه پرونده ها به صورت تخصصی در دیوان عدالت اداری بررسی می شود. همچنین ساختار تشکیلات قضایی دیوان عدالت اداری از شعب بدوی، شعب تجدیدنظر، شعب اجرای احکام، هیأت عمومی دیوان و هیأت های تخصصی تشکیل شده است. رسیدگی در دیوان عدالت اداری نیز به صورت غیر حضوری انجام می شود لذا حضور وکیل مجرب در پرونده های دیوان عدالت اداری می تواند کمک شایانی به نتیجه پرونده داشته باشد.

وکیل دیوان

تصمیم دادگاه

در اکثر موارد تصمیم شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت به تأیید و تأیید رأی صادره در مرحله بدوی و یا نقض دادخواست بدوی و صدور رأی به دخل یا رد شکایت می باشد. رأی صادره از شعب تجدیدنظر قطعی نیست و قابل اعتراض نیست مگر اینکه به موجب ماده ۹۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مسترد شود. مستنداً قابلیت اعتراض به ماده ۷۹ قانون فوق الذکر در صورتی که تصمیم خلاف شرع یا قانون باشد آن هم در شرایط بسیار خاص.

در این قسمت لازم است این نکته مهم و بسیار مهم را به شما بگویم که رسیدگی در شعب تجدیدنظر مانند شعب بدوی به صورت حضوری انجام می شود.

وکیل دادگستری در تهران

با توجه به اینکه ساختمان اصلی دیوان عدالت اداری در شهر تهران بزرگ قرار دارد، پیشنهاد می کنیم با وکیل دیوان عدالت اداری که در تهران حضور دارد، صحبت کنید. زیرا این افراد بیشتر به پرونده ها رسیدگی کرده اند و تجربه بیشتری در دیوان عدالت اداری دارند و با روند رسیدگی به پرونده ها آشنا هستند. با توجه به اینکه وکلای پایتخت دارای شعب متعدد در سراسر ایران هستند، می توانید با وکیل دیوان عدالت اداری در تهران به صورت حضوری یا آنلاین در دفتر ما ملاقات کرده و با وی مشاوره حقوقی داشته باشید تا کاملا و بی نقص باشید. راهنمایی.

نقض آرای کمیسیون صد در دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان

چگونه می توانیم از آرای صادره از کمیسیون بدوی و تجدیدنظر ماده ۱۰۰ قانون مدیریت شهرداری در دیوان عدالت تخلف کنیم؟ همانطور که قبلاً در تمامی توضیحات مربوط به این موضوع اشاره کردیم، رسیدگی در دیوان عدالت به صورت رسمی و قانونی جز در شرایط بسیار خاص وارد رسیدگی به دعاوی ماهوی نمی شود.

مثلاً یک لحظه فرض کنید کمیسیون ماده ۱۰۰ رأی تخریب ملکی را صادر کرده است و شما به عنوان ذی نفع به رأی اعتراض می کنید و باید به دیوان عدالت دادخواست بدهید. اولین مسئله ای که باید به آن دقت کنید این است که آیا کمیسیون در بررسی خود از قوانین رسمی پیروی کرده است یا خیر. مثلاً آیا به ذینفع اعلام کرده که حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز دفاعیه خود را ارسال کند یا خیر؟ یا اینکه آیا اعضای تشکیل دهنده کمیسیون های ماده ۱۰۰ طبق قانون تشکیل می شوند یا خیر؟ و سایر موارد مندرج در قوانین مربوطه.

آیا آرای کمیسیون ماده ۱۰۰ در دادگاه بر اساس قانون صادر می شود؟

در این مورد به عنوان مثال می تواند کمک زیادی به شما کند. کمیسیون نظر خود را با توجه به تبصره ۱ ماده ۱۰۰ مستند و مستند کرد، در حالی که اگر به مندرجات و تخلفات توجه شود، موضوع مشمول تبصره دیگری از ماده ۱۰۰ است و استدلال کمیسیون مربوطه در صدور رأی نبوده است. درست.

پس همانطور که گفته شد و در نمونه آرای مثبتی که در این سایت قابل مشاهده است در چنین مواردی و در اکثر موارد شعب به آن رسیدگی می کنند. در صورتی که رأی صادره از سوی کمیسیون ماده ۱۰۰ اشکالات زیادی داشته باشد، با صدور رأی برای ورود به موضوع، پرونده شکایت مجدد به شهرداری ارسال می شود تا به کمیسیون ارائه شود. البته لازم به توضیح است که در صورت صدور این حکم، کمیسیون ۱۰۰ مکلف به تبعیت از رأی دادگاه نیست. هر چند در اکثر موارد به رأی دیوان عدالت اداری رسیدگی و مجدداً مبادرت به صدور رأی می کنند. اما می توانند رأیی مشابه رأی قبلی که مورد اعتراض قرار گرفته است صادر کنند.

در اینجا قطعا یک وکیل می تواند کمک زیادی به شما کند، وکلای پایتخت آماده اند تا در اسرع وقت در تمامی زمینه ها به شما مشاوره دهند.

بهترین و متخصص ترین وکیل دادگستری دیوان عدالت اداری ایران

وکیل دیوان

عالی ترین و بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران باید فردی باشد که تسلط کافی و کامل به قواعد دیوان عدالت داشته باشد و به طور کلی تخصص کاری این شخص مربوط به دادگاه باشد تا با تجربه ای که دارد. به دست آورد، او می تواند بهترین دفاع و بهترین درخواست را ارائه دهد. برای شما کتبی آماده و ترتیب دهید. یکی از ویژگی های بهترین وکیل دادگستری ایران رسیدگی به پرونده های مختلف در زمینه های مختلف و تسلط فراوان در حوزه دیوان عدالت اداری است.

اعتراض به تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری به چه صورت است؟

اگر تصمیمی برای شما صادر شده که می خواهید از آن شکایت کنید و به هیات های تشخیص سازمان تامین اجتماعی اعتراض دارید، قانونگذار این اقدام را برای شما پیش بینی کرده است تا از تصمیمات صادره شکایت کنید.

هزینه وکیل در دیوان عدالت اداری در کل ایران

هزینه وکیل دادگستری کاملا توافقی بوده و وکیل مربوطه با توجه به کاری که انجام می دهد و با توجه به سختی پرونده هزینه را به اطلاع شما می رساند. شاید در مواردی با توجه به موضوع و مستندات پرونده، وکیل نیازی به مراجعه به دادگاه و سطوح بالاتر نداشته باشد; در نتیجه هزینه وکیل شما در اینجا کمتر است و وکیل بر اساس کاری که می خواهد برای شما انجام دهد هزینه را می گوید.

آیا وکیل دادگاه پرونده را رایگان انجام می دهد؟

با توجه به اینکه پرونده های مرجع دیوان عدالت کاملا تخصصی بوده و نیاز به کارشناس دارد برای هر اقدام باید دادخواست تنظیم کنید، این نگارش زمان بر است و به همین دلیل هیچ وکیل دادگستری این کار را رایگان انجام نخواهد داد. به خصوص اگر این وکیل سابقه طولانی داشته باشد و تاکنون پرونده های زیادی را رسیدگی کرده باشد.

وکیل دیوان

وظایف دیوان عدالت اداری چیست؟

می توانید به سازمان های دولتی و وزارتخانه ها و ۱۰ دستگاه دولتی شکایت کنید و دیوان عدالت به امور اراضی و املاک رسیدگی می کند و برخی از آنها کمیسیون مواد ۱۰۰ و ۹۹ و ۷۷ و ۵۵ و قوانین مربوط به شهرداری ها می باشد. نیز گنجانده شده است. اگر شخص یا سازمانی مرتکب تخلفات اداری شده باشد، به راحتی و به راحتی می توانید از آن شخص یا سازمان دولتی در دادگستری شکایت کنید.

اما خواهان شخصی است که دعوی حقوقی می کند و نتیجه دادرسی مدنی هر چه باشد به او مسترد می شود. خواهان در دعاوی حقوقی شخصی است که به معنای خاص اقامه دعوی می کند و در مفهوم بزرگتر خواهان است که به دستور قانونگذار مربوط در ماده ۱۶ قانون دیوان ، رسیدگی در دادگاه را دادخواست می داند و دادخواست وسیله ای است که خواهان طرف خود را به دادگاه معرفی می کند و با توجه به اینکه دادخواست دادخواست دفاع و احقاق حق را با حضور اصحاب دعوا می طلبد. اختصاص به اقامه دعاوی حقوقی دارد و در ماده ۱۲۲ این قانون به قانون آیین دادرسی مدنی ارجاع داده شده است و بیان می دارد که مطالبه عدالت یا تظلم با اعتراض و به طور کلی دعوا در دیوان عدالت باید از خواهان باشد. منطقه و استفاده از واژه شاکی در بند الف ماده ۱۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در نظام حقوقی فعلی می باشد.

موضوعاتی که دیوان عدالت را شامل می شود:

نحوه یا مراحل شکایت به دیوان عدالت
دعاوی قابل طرح در دادگاه
بازدیدهای تخصصی یا عمومی دیوان عدالت اداری
اختیارات وکیل دادگاه
محل دادگاه مربوطه
نحوه طرح سوال از وکیل دیوان عدالت اداری

اگر عنوان دعوا در بند ۱ ماده ۱۰ به جای رسیدگی به شکایات، ایرادات یا تظلمات به کار می رفت، شامل هر ۳ مفهوم می شد و مدعی حق می تواند برای گرفتن حق یا تشخیص آن در دادگاه شکایت کند.

حق شکایت

حق دعوا در ماده ۳۴ قانون توضیح داده شده است که مقرر می دارد: اقامه دعوا حق مسلم همه افراد است و هرکس می تواند برای دعوا به دادگاه های صالح مراجعه کند. همچنین می توانید با کمک وکیل دیوان عدالت اداری از مجموعه وکلای پایتخت که در پرونده های دیوان عدالت اداری دارای تخصص کافی و به روز هستند، در احقاق حق خود گام بردارید. اطلاعات تاریخ در مورد این نوع شکایات.

وکیل دیوان

چرا برای شکایت در دیوان عدالت اداری به وکیل نیاز داریم؟
بر اساس اصل یکصد و هفتاد و سوم قانون اساسی کشورمان در مورد رسیدگی به شکایات شهروندان در حوزه دستگاه های دولتی، سازمانی به نام دیوان عدالت اداری تأسیس و شروع به کار کرد. این سازمان کاملاً تحت نظارت قوه قضائیه است و اختیارات و صلاحیت های آن بر اساس قانون تعیین می شود. بر این اساس قانونی به نام قانون دیوان عدالت اداری به ثبت رسیده است که در آن کلیه اختیارات این دیوان به همراه آیین دادرسی به دقت هر چه بیشتر تعیین شده است.

بنابراین برای اطلاع از نحوه طرح شکایت در دیوان عدالت اداری، مدت آن، هزینه دادرسی و … باید به قانون مراجعه کنید؛ بدون شک بهترین افرادی که از تمام جزئیات این قوانین آگاهی کامل دارند و می توانند به موکلین کمک کنند، وکلای شاغل در وکالت دیوان عدالت هستند.

نحوه شکایت در دیوان عدالت اداری
طی سالهای اخیر شکایات در دیوان عدالت اداری حضوری پذیرفته شد و پس از مراجعه به وکالت دیوان عدالت اداری، افراد نسبت به شکایت خود دادخواستی تنظیم و سپس به دیوان عدالت اداری ارسال کردند. پست الکترونیکی انجام دادند؛ اما این روزها نحوه ثبت شکایت با تغییراتی مواجه شده و تمامی مراحل آن به صورت آنلاین انجام می شود.

تشریفات شکایت در دیوان عدالت اداری
برای ثبت شکایت در دیوان عدالت اداری ابتدا وکیل شما با توجه به دلایل و مدارک شما دادخواستی تنظیم و به این سازمان ارسال می کند. پس از قبولی دادخواست در دیوان عدالت اداری، دادخواستی به طرف شکایت شما ارسال می شود و شخص یا سازمان مورد نظر تا ۳۰ روز پس از تاریخ ابلاغ شکایت فرصت پاسخگویی به دادخواست را دارد. پس از آن پاسخ مورد نظر به وکیل یا شخص شاکی اعلام می شود.

همانطور که می دانید، تمام این مراحل به صورت آفلاین انجام می شود. اما یکی از مراحل بسیار تخصصی در این زمینه این است که وکیل دیوان عدالت اداری می تواند با کسب اجازه از موکل خود به قاضی شعبه مراجعه و توضیحات لازم را شفاهی به وی اطلاع دهد زیرا تجربه نشان می دهد که ارتباط شفاهی می تواند تأثیر بیشتری نسبت به یک دادخواست آنلاین داشته باشد. لازم به ذکر است که رویه شعب دیوان عدالت اداری با یکدیگر متفاوت است و ممکن است برخی از شعب اجازه ملاقات حضوری به وکیل را ندهند.

پس از آن نوبت به صدور رای به شعبه پایین می رسد که در قالب حکم به اطلاع طرفین می رسد; در این حکم ورود یا رد شکایت صادر شده است. شعبه تجدیدنظر در پایان رأی بدوی را تأیید یا رد و رأی قطعی صادر می کند.

ویژگی های وکیل دیوان عدالت اداری
اگر شما نیز قصد ثبت شکایت و احقاق حقوق خود را از یک ارگان و نهاد دولتی دارید، پیشنهاد می کنیم با مشاوره یک وکیل مجرب و ماهر اقدام کنید، زیرا در این صورت میزان موفقیت شما بالا خواهد بود. زیرا نحوه شکایت و رسیدگی در دیوان عدالت اداری با سایر دادگاه ها متفاوت است و بدون کمک وکیل کار سخت و طاقت فرسایی در پیش خواهید داشت.

برخی از ویژگی های وکیل دیوان عدالت اداری عبارتند از:

یک وکیل باید مهارت زیادی در صحبت کردن داشته باشد. زیرا همانطور که در مطالب قبلی اشاره کردیم رسیدگی به شکایت در دیوان عدالت اداری غایب بوده و وکیل باید مهارت و تجربه بالایی داشته باشد تا بتواند کلیه شکایات را به صورت کتبی تنظیم و موضوع را به خوبی توضیح دهد. به قاضی انجام دادن
سایر وکلای دادگستری به شکایات عموم مردم در موضوعات مختلف رسیدگی می کنند اما وکیل دیوان عدالت اداری موظف به پیگیری دعاوی اشخاص حقیقی و حقوقی از سازمان ها و ادارات دولتی است و به همین دلیل آگاهی کامل دارد. از این قبیل مسائل است و به خوبی می تواند به شما در زمینه طرح شکایت و استیفای حقوق از سازمان های دولتی کمک کند.
فقط وکلای پایه اول می توانند به شکایات دیوان عدالت اداری رسیدگی کنند.
دفتر دادگاه پایتخت از دیرباز در زمینه کلیه امور حقوقی فعالیت می کند و با وکلای مجرب و ماهر خود به مراجعین در رسیدن به عدالت کامل و پیروزی در شکایات خود کمک می کند. ما به خوبی می دانیم که وظیفه اصلی یک وکیل این است که به موکل خود راه درست را نشان دهد و اگر موکل به دلیل عدم آشنایی با قوانین و مقررات کشور راه اشتباهی را انتخاب کرده است، او را از حرکت در آن مسیر باز دارد. . . یک وکیل معتبر و با تجربه با موکل خود کاملاً صادق است و تمام مسیرها و اتفاقاتی که ممکن است در طول پرونده برای او رخ دهد را توضیح می دهد. همچنین در تمامی مراحل همراه مشتری خود بوده و با دانش و تجربه خود او را راهنمایی می کند.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

شکی نیست که بهترین وکیل دیوان عدالت اداری فردی بسیار باهوش و شایسته است. اما آنچه او را از سایر وکلا متمایز می کند، توانایی او در تفکر خارج از چارچوب و ارائه راه حل های خلاقانه برای مشکلات پیچیده است.

وکیل دیوان عدالت اداری چه ویژگی هایی دارد؟

دیوان عدالت اداری دادگاهی است که به پرونده های مربوط به شکایات مردم از سازمان های دولتی رسیدگی می کند. این وکیل در بسیاری از جنبه های مختلف حقوقی آگاه است. آنها از مهارت های خود برای نمایندگی و حمایت از مشتریانی که با دولت اختلاف دارند استفاده می کنند.

چگونه می توان با یک وکیل با سابقه در دادگستری اداری آشنا شد؟

اگر به دنبال یک وکیل مجرب در زمینه عدالت اداری هستید،

موارد و پرونده های زیادی در رابطه با دیوان عدالت اداری بوده که صحبت حضوری برای اخذ رای به نفع موکل تاثیر مضاعف داشته و تجربه نیز این موضوع را ثابت کرده است.

شاید در ابتدا به نظر برسد که وکیل نیازی به تخصص خاصی در امور دیوان عدالت اداری ندارد، اما به هیچ وجه اینگونه نیست و اموری که در صلاحیت دیوان عدالت اداری است، امور کاملاً تخصصی است. و حتما باید به این موضوع توجه داشته باشید، زیرا با توجه به اینکه رسیدگی در دیوان عدالت اداری حضوری نیست، موضوع نحوه شکایت بسیار حائز اهمیت است و اولین قدم در طرح شکایت خوب است. شکایت بر اساس اصول قانونی است. به عنوان مثال اخذ دستور موقت با توجه به دلایل قانونی مطرح شده در شکایت می تواند از تخریب ملکی که در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ها دستور تخریب آن صادر شده است جلوگیری کند.

موارد و پرونده های زیادی در رابطه با دیوان عدالت اداری بوده که صحبت حضوری برای اخذ رای به نفع موکل تاثیر مضاعف داشته و تجربه نیز این موضوع را ثابت کرده است.

شاید در ابتدا به نظر برسد که وکیل نیازی به تخصص خاصی در امور دیوان عدالت اداری ندارد، اما به هیچ وجه اینگونه نیست و اموری که در صلاحیت دیوان عدالت اداری است، امور کاملاً تخصصی است. و حتما باید به این موضوع توجه داشته باشید، زیرا با توجه به اینکه رسیدگی در دیوان عدالت اداری حضوری نیست، موضوع نحوه شکایت بسیار حائز اهمیت است و اولین قدم در طرح شکایت خوب است. شکایت بر اساس اصول قانونی است. به عنوان مثال اخذ دستور موقت با توجه به دلایل قانونی مطرح شده در شکایت می تواند از تخریب ملکی که در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ها دستور تخریب آن صادر شده است جلوگیری کند.

شکایت در دیوان عدالت اداری
تقویم هزینه های حقوقی در شعب بدوی وکیل دیوان عدالت اداری ۱۰۰ هزار ریال و در شعب تجدیدنظر ۲۰۰ هزار ریال و عدم مطالبه هزینه های حقوقی از قبیل اقامه دعوی در دادگاه دادگاه های دادگستری می تواند به دلیل ماهیت متفاوت دعاوی قابل رسیدگی در دادگاه و دعاوی قابل طرح در محاکم دادگستری باشد.

تعیین میزان هزینه دادرسی در شعب دادگاه، ماده ۱۹ این قانون، از آنجا که وضع قاعده اجباری وصول هر نوع وجهی از اشخاص در صلاحیت قانونگذار است، توسط قانونگذار تعیین شده است. ، اما تعدیل هزینه دادرسی متناسب با نرخ تورم اعلامی بانک است. بانک مرکزی هر سه سال یک بار به پیشنهاد رئیس دیوان و تأیید رئیس قوه قضائیه توسط بانک مرکزی هر سه سال یک بار به پیشنهاد رئیس دیوان و تأیید رئیس قوه قضائیه. قوه قضائیه و تصویب هیأت وزیران در تبصره ماده مذکور نیز باید طبق قانون انجام شود.

عمده فعالیت های گروه وکلای پایتخت شکایت از دعاوی شبه قضایی زیر است:

۱- هیئت تشخیص و حل اختلاف کارگر و کارفرما

۲- کمیسیون ماده ۱۶ قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی ایثارگران

۴- کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی

۵- هیأت عالی نظارت بر قانون رسیدگی به تخلفات اداری

۶- هسته ها و تابلوهای انتخاب

۷- هیأت های تشخیص ادعای سازمان تأمین اجتماعی

۸- کمیته تعیین مشاغل سخت و زیان آور

۹- کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری

۱۰- کمیسیون ماده ۹۹ شهرداری

۱۱- کمیسیون ماده ۷۷ شهرداری

۱۲- کمیسیون شهرداری بند ۲۰ ماده ۵۵

۱۳- هیأت حل اختلاف و رسیدگی به شکایات شوراهای اسلامی کشور

۱۴- کمیسیون شناسایی باغات

۱۵- هیأت انضباطی سازمان تاکسیرانی

۱۶- شورای عالی مالیاتی

۱۷-هیئت های حل اختلاف مالیاتی

۱۸- موضوع ماده ۲۵۱ مکرر قانون مالیات های مستقیم

۱۹- کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی

۲۰- هیأت نظارت بر ثبت نام

۲۱- شورای عالی ثبت

۲۲- دادگاه کیفری دفاتر اسناد رسمی

۲۳- هیأت های انضباطی اعضای هیأت علمی

۲۴- هیأت های اجرایی و مرکزی جذب هیئت علمی

۲۵- کمیته انضباطی دانش آموزان

۲۶- هیأت رسیدگی به تخلفات در آزمون سراسری

۲۷- شوراهای نظارت بر مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی

۲۸- دادگاه کیفری مرکز امور مشاوران حقوقی و وکلا و کارشناسان قوه قضائیه.

۲۹- کمیسیون رسیدگی به امور آبهای زیرزمینی

۳۰- کمیسیون بند ۴۹ دستورالعمل ممیزی مراتع

۳۱- هیأت های انتظامی رسیدگی به شکایات و تخلفات کارکنان نیروهای مسلح

۳۲- هیأت عالی انتظامی سپاه پاسداران

۳۳- هیأت تجدیدنظر ماده ۱۴۱ قانون استخدامی ناجا

۳۴- کمیسیون تبصره ماده ۱۹۲ قانون استخدام

۳۵- کمیسیون تجدید نظر ماده ۱۲۱ قانون ارتش

۳۶- کمیسیون تجدید نظر ماده ۱۳۵ قانون مقررات استخدامی سپاه

۳۷- شعب رسیدگی به تعزیرات حکومتی

۳۸- شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات انتظامی رؤسا و اعضای شعب رسیدگی به تعزیرات حکومتی.

۳۹- کمیسیون های نظارت بر قانون نظام صنفی

۴۰- هیأت های رسیدگی به تخلفات انتظامی مدیران و کارکنان دفاتر خدمات الکترونیک قضایی.

شما می توانید برای دریافت مشاوره کاملا رایگان در هر ساعت از شبانه روز با وکیل من با شماره ۸۷۲۰-۶۰۰-۰۹۱۲ تماس بگیرید.

Rate this post
tell
mobile
telegram
whatsapp