Iranian attorney

Iranian attorney

English web : ilawfirm.org

Persian Lawyer – Mobile +989126008720 Office +982188401416

Email:info@mylawyers.ir

 

پرسش:تبصره وظایف وکیل سرپرست چیست؟

 

پاسخ Iranian attorney :وکیل سرپرست در مرکز استان باید پنج سال سابقهوکالت یا دو سال سابقه وکالت باضافه چهار سال سابقه قضاوت داشته باشد و در شهر های غیر مرکز استان سه سال سابقه وکالت یا دو سال  وکالت باضافه دو سال قضاوت لازم است.

پرسش:وظایف وکیل سرپرست چیست؟

 

پاسخ Iranian attorney :نظارت مستمر بر عملکرد وکالتی کارآموز و راهنمایی وی در کلیه مراحل ، شامل  تنظیم قرارداد وکالت با موکل ، نحوه طرح دعوا و شکایت ، تنظیم دادخواست و شکواییه ، امور مربوطه به حق الزحمه و پرداخت هزینه های قانونی توسط کارآموز ، تدارک دفاع ، تنظیم لوایح دفاعیه و …

پرسش:خسارت احتمالی چیست؟

 

پاسخ Iranian attorney :به موجب ماده ۱۰۹قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی وانقلاب درامور مدنی “درکلیه دعاوی مدنی اعم ازدعاوی اصلی یا طاری ودرخواستهای مربوط به امورحسبی به استثنای مواردی که قانون امورحسبی مراجعه به دادگاه را مقرر داشته است خوانده می تواندبرای تادیه خسارات ناشی ازهزینه دادرسی وحق الوکاله که ممکن است خواهان محکوم شودازدادگاه تقاضای تامین نماید…”ملاحظه می کنیدکه قانونگذاربرای جلوگیری ازورودخسارت به شخصی که خوانده دعواست این ماده را پیش بینی کرده وازآنجاکه درشروع دادرسی هنوزادعای خواهان به اثبات نرسیده واین احتمال وجودداردکه قاضی اورادردعواصاحب حق نداندبرای جلوگیری از ضرراحتمالی خوانده ازحیث هزینه هایی که دادرسی به اوتحمیل می کندازجمله حق الوکاله و…این ماده پیش بینی شده .لازم به ذکراست که دادگاه درصورتی تقاضای خوانده را درچنین مواردی می پذیردکه باتوجه به اوضاع واحوال دعواومدارک ومستندات موجود درپرونده این کار رالازم بداندودراینگونه موارددادگاه الزامی به پذیرش درخواست خوانده ندارد.

پرسش:اصل ۳۵ قانون اساسی  اسلامی چه چیزی را بیان میکند؟

 

پاسخ Iranian attorney :در همه دادگاه‌ها، طرفین دعوا حق دارند برای خود وکیل انتخاب نمایند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند باید برای آنها امکانات تعیین وکیل فراهم گردد.

 

 

 

پرسش:حق انتخاب وکیل در امور حقوقی و امور کیفری چه تفاوتی با هم دارند؟

 

پاسخ Iranian attorney :  با توجه به قانون آئین دادرسی امور مدنی که حق متداعیین را در انتخاب و معرفی حداکثر ۲ وکیل پیش بینی می نماید اما در امور کیفری با   استناد به ماده ۱۸۵ قانون آئین دادرسی کیفری در تمامی امور کیفری (جزائی) طرفین دعوا می توانند وکیل و وکلای مدافع خود را انتخاب و معرفی  نمایند که در این جا تفاوت در تعداد وکیل است یعنی در امور حقوقی حداکثر می توان ۲ وکیل داشت و در امور کیفری انتخاب وکیل محدودیتی  ندارد. با توجه به ماده ۴۴ قانون وکالت در امور حقوقی کانون وکلا مکلّف است در صورت احراز عدم تمکّن مالی وکیل معاضدتی را برای شخصی که  قدرت تعیین و انتخاب وکیل ندارد تعیین نماید. اما در امور کیفری با استناد به ماده ۱۸۶ قانون آئین دادرسی کیفری نیز به متهمان حق داده است از  دادگاه تقاضا کنند وکیلی برای آنها تعیین نماید چنانچه دادگاه تشخیص دهد که متهم توانایی گرفتن وکیل را ندارد، از میان وکلای حوزه قضایی و در  صورت عدم امکان از نزدیک ترین حوزه مجاور، وکیلی برای متهم تعیین خواهد نمود و در صورتی که وکیل درخواست حق الوکاله نماید، دادگاه حق  الزحمه متناسب با کار را تعیین خواهد نمود و حق الوکاله یاد شده از بودجه مربوطه به دادگستری پرداخت خواهد شد

 

 

پرسش:منظور از قراردادهای کارمزدی چه قرار دادهایی میباشد؟

 

پاسخ Iranian attorney :کارمزد عبارت است از مزدی که بابت انجام مقدار کاری مشخص که از نظر کمی قابل اندازه گیری یا شمارش باشد به ازای هر واحدکار تعیین و پرداخت می شود. کارمزد برحسب آنکه حاصل کار موردنظر مربوط به یک نفر یا یک گروه مشخصی از کارگران یا مجموعه کارگران کارگاه باشد به ترتیب به صورت کارمزد انفرادی، کارمزد گروهی و کارمزدجمعی تعیین می گردد.

 

پرسش: نحوه محاسبه حقوق و مزایا قراردادهای کارمزدی چگونه است؟

 

پاسخ Iranian attorney :مجموع مزد کارمزدی که براساس آئین نامه به کارگر پرداخت می شود نباید کمتر ازحداقل مزد قانونی به نسبت ساعات عادی کار باشد.

ارجاع کار اضافی به کارگران کارمزدی علاوه بر ساعات عادی کار و نیز کار نوبتی و کار در شب برای آنان تابع مقررات قانون کار است. ماخذ محاسبه فوق العاده نوبت کار یا شب کاری کارگران کارمزد نرخ کارمزد آنهاست.

چنانچه بجای روز جمعه روز دیگری به عنوان تعطیل هفتگی توافق شده باشد نرخ کارمزد و نیز مزد ثابت (در مورد قرارداد کار ترکیبی) در روز جمعه ۴۰% اضافه می شود. نحوه محاسبه مزد روزهای تعطیل و جمعه و روزهای تعطیل رسمی و مرخصی کارگران کارمزد تابع ماده ۴۳ قانون کار می باشد.

 

پرسش:آیا دو واژه قولنامه و مبایعه نامه یکسان هستند؟

 

پاسخ Iranian attorney :برخی قولنامه را مرکب از قول و نامه می دانند یعنی قول مکتوب و بر این مبنا معتقدند به موجب قولنامه نمی توان الزام متعهد را به انجام تعهدش درخواست کرد و از طرف دیگر مبایعه نامه را با استفاده از تعبیری که واژه بیع (خرید و فروش) در زبان حقوقی دارد قرارداد خرید و فروش می دانند و بر این اساس معتقدند که الزام متعهد مبایعه نامه را به انجام تعهداتش می توان درخواست کرد. باید توجه داشت آن چه را که در زبان حقوقی مبایعه نامه می گویند همان چیزی است که در عرف قولنامه نام دارد و نمی توان بر این اساس که لفظ قولنامه و مبایعه نامه باهم متفاوت است آثار حقوقی متفاوتی را بر آنها بار کرد.

 

 

Iranian attorney

بین الملل Iranian attorney

بین المللی Iranian attorney

در بین الملل Iranian attorney

در بین المللی Iranian attorney

Iranian attorney بهترین

Iranian attorney خبره ترین

Iranian attorney با تجربه ترین

Iranian attorney باهوش ترین

بین الملل Iranian attorney بهترین

بین المللی Iranian attorney بهترین

بین الملل Iranian attorney با تجربه ترین

بین المللی Iranian attorney با تجربه ترین

بین الملل Iranian attorney باهوش ترین

attorney بهترین دفتر

Iranian attorney دفتر بهترین

Iranian attorney دفتر با تجربه ترین

وکیل

وکیل بین الملل

وکیل قرارداد

وکیل ملک

گروه وکلا

وکیل طلاق توافقی

وکلای بین المللی

وکیل مهاجرت

وکیل ثبت شرکت

وکیل بین الملل

دفتر حقوقی بین الملل

دفتر حقوقی بین المللی

دفتر وکالت بین الملل

دفتر وکالت

دفتر حقوقی

بهترین وکیل

طلاق توافقی

وکیل ثبت اختراع

وکیل ثبت علامت تجاری

وکیل در دبی

 

Rate this post
tell
mobile
telegram
whatsapp